Reisebrev fra en forretningsreisende – Dag 5

Hello folks!

Da var dag 5 over, ihvertfall jobbmessig.

Det har vært en fantastisk bra dag, med et utrolig hyggelig møte på Belvoirpark i Zürich med påfølgende omvisning i den gamle, vakre skolen.

Deretter snudde jeg leiebilen sørover og dro til DTC University i Vitznau, en helt fantastisk landsby med en utrolig klar innsjø og høye fjell på alle kanter.


Utsikt fra Vitznau

 

På DCT fikk jeg møte mange av studentene samt en del fakultetsmedlemmer, de fulgte interessert med da jeg snakket om HSMAI Student og hvorfor de burde bli med. Det var utrolig hyggelig og møte dem alle sammen, og det var en veldig fin velkomst til denne skolen.

Og gliset sitter selvsagt alltid løst når man snakker om HSMAI Student

 

– Så var det lunsj, før en av våre medlemmer fra skolen, Susanne, viste meg litt rundt i byen og vi diskuterte hvordan vi videre kunne promotere HSMAI Student. Jeg er veldig glad for å ha engasjerte mennesker som henne på laget!

 

Til slutt, et lite bilde av meg og de to aller første medlemmene i HSMAI Student fra DCT i Vitznau:


Anna K. Meg og Susanne F.
Med den fantastiske utsikten fra skolebygget i bakgrunnen!
Håper dere har hatt en fantasisk dag folkens!
Nå gleder jeg meg til to fridager her i Sveits og ser frem til fortsettelsen på mandag, jeg kommer hjem på tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>