Reisebrev fra en forretningsreisende – Dag 3 & 4

Hei igjen folkens.

Nå sitter jeg på hotellrommet mitt i Ulster, ca 20 min med tog utenfor Zürich i Sveits.

Dette skal være basen min de nærmeste dagene mens jeg besøker skoler og diverse, samt får et par dager i helgen til å utforske Zürich på egen hånd.

Dag 3 av min reiseblogg får ikke eget innlegg, for det var en ren reise og ventedag, med fly london-oslo-oslo-zürich, ikke veldig mye å skrive om, bortsett fra great service from Swiss International Airlines! =)
Det var en ren glede å fly med dem, mat, drikke og god benplass, selv bak på economy!

Dag 4 har jeg hatt gleden av å være deltaker på Swiss Distribution Day, en konferanse med fokus på hotellers måte å beherske den «nye» e-verdenen. Altså, hvordan bruke sosiale medier, apps, bookingtjenester osv på en måte som gagner dem.

Dette er noe som for enkelte virker temmelig elementært, men for andre er rakettforskning!

Samtidig som dette representerte jeg jobben, HSMAI og fikk drevet litt nettverksbygging.

Jeg har hatt en bra dag, med mange spennende mennesker og fått praktisert språkøret litt, da alle foredrag var på tysk eller sveitser-tysk.. Ikke lett! Jeg har aldri hatt tysk på skolen, men forstår en del, så det gikk overraskende bra!

Nå er det på tide å legge hodet på puten snart, jeg skal tidlig opp for å hente leiebil i Zürich og så reise til to forskjellige skoler for å prate om alt det kule man kan gjøre som studentmedlem i HSMAI

Det kommer sikkert en del bilder og litt mer opplegg imorgen når jeg er tilbake fra Belvoirpark og DCT i Vitznau.

 

Til da – En riktig god natt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>