What I do Pt. 2.

Starter med kveldens soundtrack, ny sommermiks av Chris Jylkke:
http://soundcloud.com/chris-jylkke/chris-jylkke-summerburst
Jeg vil nå gå litt videre på hva jeg driver med, denne gang, studier!

Har nevnt i et tidligere innlegg at jeg studerer Reiseliv ved Markedshøyskolen i Oslo. Er ferdig med mitt første år, som har vært utrolig bra!

Markedshøyskolen ligger som en del av Campus Kristiania, i Kirkegata i Oslo sentrum og er en skole på ca 1000+ studenter, innen Markedsføring, salg, reiseliv, kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling, hotell og restaurantdrift m.m. Klassene er forholdsvis små, med største forelesningssal som rommer litt over 200 pers, så er dette en absolutt mini i forhold til BI i nydalen. Men det er akkurat det jeg liker så godt, vi har et fantastisk klassemiljø, med en utrolig flink tillitsvalgt som har arrangert fester, julebord, avslutninger og lignende. Det er også en veldig aktiv studentunion, som treffende nok heter: Studentunionen Campus Kristiania (SCK).

SCK driver studentpuben Hvelvet, arrangerer fadderukene hvert år, har eget håndball og fotballag, rafting og surfeturer, årlig besøk i Hemsedal, større fester på Campus, arrangerer Karrieredagene +++++
Listen er LANG!

Jeg har selv sitti som leder i Karrieredagsutvalget i SCK dette året og lært masse av det, vi hadde 10 foredragsholdere, div. stands, goodiebags og konkurranser med fete premier, der hovedpremien var skipass og hytteopphold for 9 pers ved Vierli i Rauland.
Det var, for å si det mildt, en knallsuksess!

I mitt år har det jo selvsagt vært mye faglig også, vi har hatt: Markedsføring, Akademisk Lesing og Skriving, Reiseliv og Opplevelsesutvikling, Reiseliv, Kultur og Samfunn, Turisme og Attraksjon, Forbrukeratferd, Organisasjonspsykologi og English for Business Communication. Totalt 60 studiepoeng.

Man får noen emner man liker, andre som ikke er SÅ morsomme, men jeg kan gå god for det at jeg har lært masse, vi har utrolig mange gode forelesere, og for første gang på VELDIG lenge, kan jeg si at jeg gleder meg til å begynne på skolen igjen!

Sommerferie er bra, men skolen er også utrolig morsom, nettverket er stort og man kjenner mange, det har vært mange dager da jeg egentlig bare skal innom for å skrive ferdig en oppgave, printe noe, eller en lignende kort oppgave og blir sittende hele dagen fordi jeg konstant møter folk med 15-20 min til overs og slår av en prat.

Takk for et knallår MH, SCK og ikke minst min kjære klasse BAR1. Det har vært konge, det blir 2 år til med fantastisk mye kult! Utfordringer, planer, fester, faglig!

Markedshøyskolen – BRING IT ON!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>