Verdifull mingling – Går det virkelig an?

– God advent – 

Denne gang tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om et konsept jeg har sterk tro på,
et konsept som kanskje kan hjelpe med at enkelte barrièrer brytes ned og dermed skape større informasjonsflyt
og et enda bedre samarbeid innad i reiselivsbransjen.
Denne posten handler om:

– Business Travel Club –

Denne høsten har HSMAI inngått et samarbeid med Centaur Travel Group, og deres sitt konsept;
«the Business Travel Club» (BTC).

BTC er et arrangement som skal holdes annenhver måned på forskjellige barer, restauranter eller lignende lokaler, der formålet er utelukkende at deltagerne kan skape kontakter. BTC skal ikke være en plattform der man har stands,
salgsplakater eller lignende, men et tilbud som skal føles som en god avveksling fra de mer formelle møtene og store konferanser.


BTC er åpent for alle kjøpere og selgere av reiselivstjenester, med utgangspunkt i HSMAIs medlems-base og oversikt over kjøpere av reiselivstjenester. Håpet er jo at dette skal bli noe som virkelig sprer seg gjennom word of mouth og sosiale medier,  slik at enda fler ønsker og delta.

Målet er at de som deltar, skal møte andre med felles interesser og kunne skape kontakter som fører til vekst i egen og andres bedrifter. Dette er noe som jeg er sikker på at kommer til og gagne reiselivsbransjen i landet.

– Første treff –

Det er som nevnt HSMAI som arrangerer disse treffene i samarbeid med utesteder, importører, restauranter og andre samarbeidspartnere. Det første treffet var i Oslo den 24.11.På BAR – Bygdøy Allé og ble en meget god kveld

Det startet med et lite fagmøte med et foredrag av John Kjetil Wang-Hansen.
I 2005 etablerte han nettstedet ditt-lederskap.no, en informasjonsside om lederskap. Han er også fast skribent i ukeavisen Ledelse. Wang-Hansen er lidenskapelig opptatt av lederskap, og lever og underviser etter mottoet ”Alt står og faller på lederskapet”.

Deretter kom det en gjeng til som dessverre ikke hadde hatt mulighet til og delta på fagmøtet, men det stoppet oss ikke fra og ha noen trivelige timer, med godt selskap og Cristalino fra Fondberg i glasset, en middels fyldig cava, med ren frukt og frisk syre, som passet perfekt for en lett og hyggelig kveld.

Praten gikk lett og jeg så flere kort bli delt ut blant deltagerne, noe som tilsier at det ble knyttet nye kontakter.

 

 

– Avslutning –

Dette er et konsept som jeg håper vil spre seg utover, og jeg vet at vi i HSMAI skal jobbe for at dette kommer til mange andre byer i landet! Så hold øye med mailboksen, facebook og twitter der vi annonserer de neste treffene.

Tips: Neste møte blir med stor sannsynlighet i slutten av januar, litt avhengig av lokalet vi ønsker, foredragsholdere på fagmøtet i forkant osv. Så hold av siste torsdag i januar, vi kommer tilbake med mer!

– Med ønske om god adventstid –
//HS 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>